donderdag 19 april 2012

Girl Power!

Onze voorjaarscollectie loopt binnen en ik ben hééél blij! Voor ieder wat wils, basic, hip, bont, shabby, fashion, mooie jeans, shirts, tuniekjes ... het is er allemaal bij ons. Kom snel kijken, prijzen zijn goed en wij staan klaar om onze enthousiasme met je te delen.

...by GOODIES! Is weer  helemaal in het nieuw gestoken. Alles is geschilderd en gestyled. Wow! Naast alle leuke accessoires voor in huis hebben we nu ook leuke meubels en binnenkort komt daar de verf-en behanglijn bij. Wat heerlijk dat ik het kan doen en het is heel mooi geworden. En we zijn nog niet klaar.. Nu al krijgen we enthousiaste reacties. Ik kan je zeggen; dat is nou echt ...Leuk!

Daar waar ik nare verhalen hoor en zie over failliete winkels wil ik nog steeds geloven in het positieve en impulsen blijven geven. Aan mijn eigen bedrijf natuurlijk als eerste maar ook naar buiten; als tegenwicht op deze malaise. Wij gaan er een lekker seizoen van maken en we kunnen alleen maar naar voren bewegen ook ondanks de crisis.


Ik kan ‘t woord bijna niet meer horen; ..Crrrrises. Wat staat de wereld op zijn kop. Althans zo lijkt t. Crisis. De pers, media houden ons in de ban met maar een bedoeling; ons angst inboezemen. Natuurlijk, er is van alles aan de hand in de financiële wereld. We hebben ons overspeeld en nu moeten we boeten. De beurs crasht, we worden gestraft voor onze hebzucht, paniek, geld uitlenen.. ho maar. Nu is t niet mijn bedoeling om een analyse te maken maar wat wel interessant is, is de vraag; wat doen we ermee? En wie gaat ons redden? Je zult ‘t niet geloven maar ik denk dat onze eigen lieve klanten dat zijn, dat zij degene zijn die de economie op gang houden. Ja ja, je lacht er om maar ik heb er echt over nagedacht.
Natuurlijk gaan we nog steeds op vakantie, misschien een tandje minder maar we gaan! En laten we wel wezen, wij vrouwen hebben deze vakanties hoogst waarschijnlijk al geboekt want wij houden van regelen en dit komt ons toevallig wel erg goed uit. En als we eerlijk zijn, hebben we dat weekendje weg ook al geboekt want ‘t kan maar vast liggen. Lekker iets om naar uit te kijken toch !?
Want daar waar door de mannen momenteel de financiële site ALEX en RTLZ overbelast wordt, hebben wij vrouwen dat met lede ogen aangezien.
Althans ik. En ik kan maar een conclusies trekken….Geld moet rollen!. Oke, oke, wel verantwoord. Maar als we niks doen, als we ons geld in een oude sok stoppen, als we allemaal in de mineur gaan, dan gaan we met z’n allen gezellig naar de kloten.


Dus heb ik erover na zitten denken en heb besloten initiatief te nemen.
Ik ga de economie een klein, maar toch, handje helpen. Dus ik heb mijn bankrekening geplunderd en heb ‘t enige gedaan wat een fatsoenlijk mens maar kan doen in deze situatie. Ik breng ‘t geld terug in de markt.
Ik ben gaan winkelen, en winkelen en nog eens winkelen. En dat had ik heel lang niet gedaan. Heel érg vervelend ook, al dat geld uitgeven maar ik voelde me toch goed. Mijn bankrekening steigerde, althans mijn pas, maar ook dat was weer een aardige ervaring. En ‘t allerlekkerste gevoel was;.. Ik heb iets positiefs gedaan voor de economie!

Want geld moet rollen, dus ik roep jullie allemaal op om met mij mee te doen. Aktie is reactie. Wij gaan de wereld redden en we komen over onze financiële dip heen.
Ik wil graag meerdere ideeën uitwerken dit jaar maar ik moet nu bijna een bank beroven om iets voor elkaar te krijgen. Maar wat moet, moet. En anders zijn er nog investeerders te vinden, ik geloof ‘t vast. Wat nou recessie. Vorig jaar begonnen we met ...by GOODIES! Toen was de situatie ook niet denderend in de markt maar we hebben er ons voordeel mee gedaan. Je kunt immers alleen maar vooruit. Een mooi moment om te starten. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder. En we bruisen van de plannen....
You have to believe to achieve!
Dus lieve klanten en stoere vrouwen die nog klant gaan worden, ik maan jullie tot actie. Boek die vakantie, zorg dat je je dromen leeft, blijf genieten en laat het geld rollen;

GA WINKELEN!

Zo zou ‘t moeten gaan!.. Shop till you drop! En als je dit leest en je bent ‘t met me eens; blijf bewegen, investeer en hou de geldstroom op gang! Enne...bij ons vind je gewoon de...GOODIES!

Alle liefs,

Tamara xx